Waarom Grasp

Wij houden van technologie.

Het verwondert ons en maakt ons nieuwsgierig. Omdat het tot innovatie leidt. Omdat het ons slimmer en efficiënter maakt. Omdat het de kwaliteit van ons leven vergroot. Omdat we er een groter verschil mee kunnen maken dan daarvoor ooit mogelijk was. Omdat het ons verbindt. Wij geloven dat legal en privacy compliance daarbij geen roadblock zijn. The future is awesome.

Wij faciliteren de business.

Niet andersom. Een jurist voegt pas echt waarde toe als hij de business begrijpt. We zorgen daarom eerst dat we begrijpen wat je doet en waar je heen wilt. En dan dat je daar komt. Er zijn altijd meerdere wegen, want we kijken breder dan alleen juridisch. We helpen ook echt dingen mogelijk maken, als juridische enablers. Harde kennis, met soft skills toegepast. We mind your business.

Wij geloven in legaltech.

We omarmen automatisering van juridisch werk. Voor onszelf, maar ook voor jou, zodat je makkelijker meer zelf kunt doen. We houden in ieder geval niet krampachtig vast aan het ondoorzichtige model van zoveel mogelijk declarabele uren, maar streven naar transparantie en efficiëntie door innovatie. En optimalisatie daarvan als incentive voor succes. #legaltech