Faire prijs

Win-win

We geloven niet in korting, maar in een prijs die zoveel mogelijk waarde voor je geld biedt en waar wij ook blij van worden.

Juridische dienstverlening wordt meestal per uur in rekening gebracht. Wij doen dat ook nog wel eens. Grasp kost EUR 250,- (excl. BTW) per uur. Voor inhouse projecten hanteren we een lager (dag)tarief, vanwege het volume en commitment. Een uurtarief zegt alleen niets over de totale prijs, laat staan of die fair is. Het is relatief ondoorzichtig en het biedt geen incentive voor innovatie. Immers, hoe meer declarabele uren in rekening kunnen worden gebracht, hoe beter.

Voor ons staan transparantie en efficiëntie voorop. Daar heb jij als opdrachtgever immers het meeste belang bij. In plaats van met een uurtarief werken wij daarom bij voorkeur met vaste prijzen, waarbij het gaat om het eindresultaat. Het biedt jou zekerheid en het beloont ons als we efficiënter gaan werken.

En om zeker te stellen dat onze diensten echt fair geprijsd zijn, bieden we je de mogelijkheid onze factuur met een percentage op- of af te waarderen, tot het bedrag wat je onze dienstverlening werkelijk waard vond. Vertel ons daarbij wat je goed vond of wat beter kon. We houden van complimenten, maar als je vindt dat we onze dienstverlening kunnen verbeteren, dan doen we dat graag aan de hand van jouw feedback.